The swaffelbeer

hvem er Jeg ?

Indehaveren af Swaffelbeer hedder  Claes Morsing.
Swaffelbeer befinder sig i Storvorde, Øst for Aalborg. Her vil I kunne finde mig, når mit normale job ikke holder mig optaget.

Grundpillen i firmaet, er at sælge det fantastiske Belgiske øl til en fornuftig pris. For at være mere præcis, er hele min filosofi for Swaffelbeer, at jeg skal være blandt de billigste i Danmark, med både Belgisk øl og ølglas.
Dermed siger jeg også, at der vil være visse typer indenfor nogle mærker som jeg ikke vil føre. Når det så er sagt og ude af verden, så siger jeg også, at i mit katalog, vil I finde øl som kun meget få her i Danmark har.

Jeg vil komme rundt til markeder, campingpladser, byfester, butikker for at sælge når der er tid til det og så vil jeg afholde øl smagninger. Jeg vil både arrangere dem og komme også gerne ud til fester og arrangementer.

Lidt om Claes:

Claes , 46 år, gift med Mette og har 3 børn. Jeg har arbejdet i flyvevåbnet i 25 år, inden da udlært bager i Aalborg. Derudover har jeg boet i Tyskland, meget tæt på Holland og Belgien i 3,5 år indtil sommeren 2019, og  derfra kommer den store interesse for Belgisk øl.

swaffelbeer kasse

Følg os