The swaffel team

hvem er vi ?

Indehaverne af Swaffelbeer hedder Claus Dahlgaard og Claes Morsing.
Swaffelbeer har 2 placeringer, Strandby Nord for Frederikshavn og Storvorde Øst for Aalborg. Her vil I kunne finde os, når vores normale jobs ikke holder os optaget.

Grundpillen i firmaet, er at sælge det fantastiske Belgiske øl til en fornuftig pris. For at være mere præcis, er hele vores filosofi for Swaffelbeer, at vi skal være blandt de billigste i Danmark, med både Belgisk øl og ølglas.
Dermed siger vi også, at der vil være visse typer indenfor nogle mærker som vi ikke vil føre. Når det så er sagt og ude af verden, så siger vi også, at i vores katalog, vil I finde øl som kun meget få her i Danmark har.

Vi vil komme rundt til markeder, campingpladser, byfester, butikker for at sælge når der er tid til det og så vil vi afholde øl smagninger. Vi vil både arrangere dem og komme også gerne ud til fester og arrangementer.

Lidt om Claes:

Claes er 46 år, gift med Mette og har 3 børn. Han har arbejdet i flyvevåbnet i 24 år, inden da udlært bager i Aalborg. Derudover har han boet i Tyskland, meget tæt på Holland og Belgien i 3,5 år indtil sommeren 2019, og  derfra kommer den store interesse for Belgisk øl.

The Swaffelteam

Swaffelteam

Lidt om Claus:

Claus er 44 år gammel. Gift med Charlotte og har 3 børn og 2 små hunde. Han er udlært smed/tekniker og efter utallige ture til Belgien har han fået interessen for verdens bedste øl. 

Følg os